Despre noi

Revista Sinteza este singura revistă de cultură și gândire strategică din România. Este o reflecție asupra identităților contemporane, a mecanismelor de cunoaștere și mersului comunităților spre viitor.

Revista apare lunar şi este disponibilă la toate punctele de vânzare a presei.

Contribuitori
Mihai Nuțu
Mihai Nuțu este artist și critic de artă. Și-a realizat studiile de licență și masterat la Universitatea de Arte și Design din Cluj (2010 și 2012) și este, în prezent, doctorand în cadrul aceleași instituții. Activitatea sa artistică cuprinde numeroase expoziții de grup atât în România, cât și în Belgia, la galeria Mie Lefeverdin Gent, dar și o serie de expoziții personale pe plan local. Proiectele sale se desfășoară pe o arie largă de interese, de la pictură și instalații de obiect, până la activitate curatorială.
Citeste mai mult >>
Andrei C. Miu
Este profesor de neuroştiinţe cognitive şi genetică comportamentală la Universitatea „Babeş-Bolyai”. A înfiinţat şi conduce Laboratorul de neuroştiinţe cognitive, unul din cele mai active grupuri de cercetare din acest domeniu.
Citeste mai mult >>
Radu Hângănuț
Jurnalist la Transilvania Reporter; colaborator permanent al revistei „Sinteza”
Citeste mai mult >>
Mihnea Stoica
Cercetător la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca
Citeste mai mult >>
Cristian Aszalos
Jurnalist sportiv la Look TV, autor de cărți de profil și colaborator al revistei Sinteza.
Citeste mai mult >>
Volodia Macovei
Jurnalist hunedorean veteran, este și contributor al Revistei Sinteza
Citeste mai mult >>
Adrian Dohotaru
Citeste mai mult >>
Vasile Dâncu
Sociologul Vasile Dâncu este fondatorul revistei „Sinteza”
Citeste mai mult >>